Home


U knjige rođenih upisan sam 1987.g. u Sarajevu, a u sve ostale knjige – od ’92.g. – upisan sam u Zagrebu. Skoro godinu dana početkom tih devedesetih bio sam upisan i u Njemačkoj, ali tamo nije bilo riječi o knjigama, već eventualno nekim papirima i kartonima. Uglavnom izbjegličkim…

Karijeru u medijima započeo sam 2010. godine aktivno sudjelujući u stvaranju posebnog, flambojantnog izdanja Nedjeljnog Jutarnjeg, a za koji pišem i neredovitu kolumnu iduće četiri godine.

Nakon toga, početkom 2015.g., prelazim u Telegram Media Grupu te kao posebni savjetnik radim na stvaranju novog tjednika i portala za društvena i kulturna pitanja. Sve do početka 2017. godine tamo i, na njihovim pripadajućim portalima, pišem redovite tjedne kolumne, a krajem travnja iste te godine postajem glavni urednik na lifestyle portalu Wall.hr.

Tih par mjeseci između ta dva medijska angažmana objavljivao sam, uzgred kazano, samo fotografije svog mopsa na društvenim mrežama…

Unatrag gledajući – počeo na jednom manjem, specijaliziranom portalu, zatim malo objavljivao fotografije kućnog ljubimca na Facebooku, pa prešao na novi uzbudljivi projekt pokretanja tjednika i portala, da bi se, eto, na kraju skrasio u nedjeljnom izdanju velikog nacionalnog lista – karijera je to, složiti ćete se, zbilja respektabilna.

Od 2018.g., međutim, počinjem pisati redovitu tjednu kolumnu u Ekranu, TV prilogu Večernjeg lista te sportakom tjedniku Max, iste medijske kuće, i napokon više ne moram smišljati šaljivi sadržaj za biografiju kako bi, eto, opravdao autorski neuspjeh.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s